Mënyra më e thjeshtë për gjetjen e informacionit mbi vendet e lira të punës dhe mundësitë e trajnimit në Shqipëri
Oferta punësimi në 65 qytete të Shqipërise, CV nga punëkërkues të interesuar, informacione të ndryshme,
të gjitha këto në rrjetin kombëtar të punësimit.

03/03/2021    Punëdhënës të regjistruar: 44516

Data e fillimit te njoftimit    
Nga Zgjedhni profesionin
Deri
Qarku  
Rrethi  
Njesia administrative  
           
 
 

10 nga 166 oferta pune          
Nr.ProfesioniEmri i ndermarrjesQytetiNjesia administrativeSasia VLPData e fillimit te njoftimitData e mbarimit te njoftimit Mundesitë  
1. 7531.09 - RrobaqepësMUKA 1741ElbasanBradashesh 5002/03/202102/06/2021
Apliko Hap Profilin
2. 2161.01 - Arkitekt ndërtesashALUFLOR DurresDurrësDurrës, Rajoni 5702/03/202131/03/2021
Apliko Hap Profilin
3. 2166.04 - Disenjator në multimediaBY BEST DUTY FREETiranëNjesia Bashkiake Nr.10102/03/202126/03/2021
Apliko Hap Profilin
4. 9121.02 - Larës rrobash në lavanderiSiERADurrësDurrës, Rajoni 5102/03/202131/03/2021
Apliko Hap Profilin
5. 2343.02 - Edukatorë në kopshteMONTESSORI-ALBANIATiranëNjesia Bashkiake Nr.5102/03/202112/03/2021
Apliko Hap Profilin
6. 9312.04 - Punëtor krahu mirëmbajtje rrugëshNd. Sherbimeve PublikeBeratLeshnje 101/03/202131/03/2021
Apliko Hap Profilin
7. 2142.30 - Inxhinier, kolaudator të punimeve të zbatimit në ndërtimALUFLOR DurresDurrësDurrës, Rajoni 5201/03/202131/03/2021
Apliko Hap Profilin
8. 5131.01 - Kamariershpetim TurkuDurrësDurrës, Rajoni 1126/02/202126/03/2021
Apliko Hap Profilin
9. 3434.01 - Shef kuzhineATDG sh.p.kTiranëNjesia Bashkiake Nr.5126/02/202108/03/2021
Apliko Hap Profilin
10. 3434.01 - Shef kuzhineATDG sh.p.kTiranëNjesia Bashkiake Nr.5126/02/202108/03/2021
Apliko Hap Profilin
12345678910...
Copyright © 2020 - Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive Politikat e Privatësisë Ky sistem hostohet nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit